Komşuların döner bıçaklı gürültü kavgası

Samsun'da komşular arasında gürültü yüzünden çıkan döner bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi de tutuklandı.

Haberler İHA 14.10.2024 - 18:43 Son Güncelleme : 14.10.2024 - 18:44

Samsun'un Canik ilçesinde daha önce de gürültü yüzünden aralarında husumet bulunan Engin K. (24) ile üst kat komşusu Hüseyin A. (47) arasında kavga çıktı.

Hüseyin A., döner bıçakla saldırdığı Engin K.'yi ensesinden, sağ bacağından ve sol kolundan yaraladı. Kavgayı ayırmak isteyen Nazım B. (53) de kafasından hafif şekilde yaralandı. Nazım B. Gazi Devlet Hastanesine, Engin K. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen Engin K., yapılan ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede ameliyata alınan Engin K.'nin çok kan kaybettiği öğrenildi.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Hüseyin A. ise, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Hüseyin A., Engin K.'nin kapısına gelip kendisine bıçakla saldırdığını ve bu sırada elinin baş parmağından yaralanınca kendisini korumak için döner bıçağı kullandığını söyledi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Hüseyin A., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.