Kocaeli'de alev alan restoran küle döndü

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Hereke Sahili'nde yanan restorandaki zarar gün ağarınca ortaya çıktı. Restoranın tamamen kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Haberler Anadolu Ajansı 09.10.2024 - 15:09

Hereke Tayyar Yıldırım Caddesi ile sahil arasında bulunan bir restoranın mutfak bölümünde dün saat 23.00 sıralarında çıkan yangın, kısa sürede işletmeyi sardı.

Çalışanlarının ihbarıyla olay yerine sağlık, polis ve çok sayıda itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlatırken polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.
Olay yerine gelen doğalgaz ekipleri de hattın gaz akışını kesti. İtfaiyenin yaklaşık yarım saat süren çalışması ile yangın söndürülürken, restoran kullanılamaz hale geldi.

Restorandaki zarar, gün ağarınca ortaya çıktı. Yaklaşık 1,5 dönüm alanda kurulu bulunan restoranın tamamen kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.