Kırıkkale’de damat dehşeti: Kayınpederi ve kayınvalidesini bıçakladı

Kırıkkale'de damat H.D., tartıştığı kayınpederi M.Y. ile kayınvalidesi İ.Y.’yi bıçakla yaradı. Hastaneye kaldırılan çift tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaçan damat, polis tarafından yakalandı.

Haberler DHA 04.07.2024 - 00:58

Kırıkkale'de damatları H.D.’nin evine giden M.Y. ve İ.Y. çifti, bir süre sonra tartışmaya başladı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, damat H.D., mutfaktan aldığı bıçakla kayınpederi M.Y. ve kayınvalidesi İ.Y.’ye saldırdı. Y. Çifti bıçak darbeleriyle yaralanırken, damat ise evden kaçtı.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çift, sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinden kaçan damat H.D. ise polislerin çalışma sonucu Balışeyh ilçesi girişinde yakalanarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.