Kılıçdaroğlu ve Akşener milletvekilleriyle yemekte bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin milletvekilleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 25.07.2023 - 23:08

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM'deki grup toplantısının ardından milletvekilleriyle buluştuğu Çankaya'daki Ahlatlıbel Atatürk Parkı'ndaki akşam yemeğine, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Grup Başkanvekilleri Burcu Köksal ve Ali Mahir Başarır ile geldi.

Basına kapalı gerçekleşen yemeğe, milletvekilleri ve aileleri katıldı.

AKŞENER DE PARTİSİNİN MİLLETVEKİLLERİYLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de partisinin milletvekilleri ve Başkanlık Divanı üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

İYİ Parti'den yapılan açıklamada, Genel Başkan Akşener'in partisinin milletvekilleri ve Başkanlık Divanı üyeleri ile Ankara'daki bir restoranda bir araya geldiği bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.