Kars'ta gün batımı kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı

Kars’ta gün batımı kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Bazı vatandaşlar ise geldikleri tarihi istasyonda sandalyelerde oturarak gün batımını izledi.

Haberler İHA 09.10.2024 - 12:31

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kars, doğal güzellikleriyle de görenlerini kendisini hayran bırakıyor.


Bakü-Tiflis-Kars İpekten Demiryolu güzergahına gelen vatandaşlar burada gün batımı izleyerek bol bol fotoğraf çekildiler. Gün batımında gökyüzünün kızıla bürünmesi, kuşların gökyüzündeki dansı ise kameralara yansıdı.

Kars’ın her mevsimde sunduğu eşsiz manzaralar, özellikle gün batımlarıyla bir başka güzellik kazanıyor. Kızıla bürünen Kars, kartpostallık görüntüler ortaya çıkarırken, o anlar kamerayla anbean kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.