Kafedeki tartışmada tabanca ile bacağından vuruldu

Sivas'ta, B.G. (30), bir kafede tartıştığı B.Ç. (50) tarafından tabanca ile bacağından vuruldu. Şüpheli olay yerinden kaçarken, yaralanan B.G. hastaneye kaldırıldı.

Haberler DHA 25.01.2024 - 08:23

Eğriköprü Mahallesi’nde bulunan bir kafede karşılaşan B.Ç. ile B.G. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu B.Ç. üzerinde bulunan tabanca ile B.G.’yi sağ bacağından vurdu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı B.G., ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olay sonrası kaçan şüpheli B.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.