İstanbullular dikkat! Metro hattında 5 Ağustos’a kadar sürecek çalışma bugün başlıyor

İstanbul’daki Yenikapı-Kirazlı metro hattında ray bakım çalışması yapılacak. 5 Ağustos gününe kadar sürecek olan çalışmalar 22.00-00.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çalışma nedeniyle Otogar-Kirazlı arasındaki seferlerde gecikmeler yaşanacak.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 20.07.2024 - 13:53

Yenikapı-Kirazlı metro hattında yapılacak ray bakım çalışmaları nedeniyle 5 Ağustos’a kadar 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferler gecikmeli yapılacak.

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı’nda ray bakım çalışması yapılacağı belirtildi.

Duyuruda, çalışmalar nedeniyle bugünden itibaren 5 Ağustos’a kadar 22.00-00.00 saatlerinde Otogar-Kirazlı arasındaki seferlerin gecikmeli yapılacağı, saat 06.00 itibarıyla seferlerin normale döneceği kaydedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.