İstanbul’daki cinayetin şüphelisi Bursa’da yakalandı

İstanbul Esenyurt’ta Muhammet Burak Tatlıdede’yi öldürdüğü iddiasıyla aranan Fahrettin Ö, Bursa’da yakalandı. İstanbul’a getirilen şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayetin alacak-verecek meselesi nedeniyle işlendiği iddia edilirken, cinayet anına ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.

Haberler DHA 28.05.2024 - 10:52

İstanbul’da işlenen cinayetin şüphelisi, Bursa’da yakalandı.

Esenyurt’ta 26 Mayıs Pazar günü saat 16.15 sıralarında Muhammed Burak Tatlıdede silahlı saldırıya uğradı.

Burak Tatlıdede saldırı sonucunda yaşamını yitirdi, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Muhammed Burak Tatlıdede’nin alacak verecek meselesi yüzünden bir süredir kavgalı olduğu Fahrettin Ö. tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Şüpheli Fahrettin Ö’nün silahını çekerek Muhammed Burak Tatlıdede’ye doğru koştuğu ve silahla saldırdıktan sonra kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
CİNAYETTEN SONRA BURSA’YA KAÇTI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Fahrettin Ö’nün olaydan sonra Bursa’ya kaçtığını belirledi.

Polis 27 Mayıs Pazartesi günü düzenlediği operasyonla Fahrettin Ö’yü Bursa’da gözaltına aldı.

İstanbul, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Fahrettin Ö’nün daha önceden 4 suç kaydı ve bir aranması olduğu tespit edildi.

Poliste verdiği ifadesinde cinayeti itiraf eden şüphelinin, öldürdüğü kişinin kendisini sürekli olarak tehdit ettiğini bu nedenle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız