Hırsızlık teşebbüsü çevre felaketine neden oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, boş arazide park halindeki TIR'da yaşanan hırsızlık teşebbüsü, çevre felaketine yol açtı.

Haberler İHA 30.09.2024 - 13:26 Son Güncelleme : 30.09.2024 - 13:27

Bandırma İtfaiye Grup Amirliği arkasında bulunan boş arazide yaşanan hırsızlık teşebbüsü, çevre felaketine neden oldu. Boş araziye park edilen melas yüklü bir TIR'ın arka kapağını açarak hırsızlık yapan şahıslar, yere 27 ton melas akıttı.

Edinilen bilgiye göre, 5 gün önce fabrikaya teslim edilmek üzere araziye park edilen TIR'ın arka kapağı, kimliği belirsiz kişiler tarafından açıldı. Melas, bir anda yere akarken hırsızlar olay yerinden kaçtı. TIR'ın şoförü ertesi gün gördüğü manzara karşısında şok oldu. Olayla ilgili Bandırma Emniyet ekipleri tutanak tuttu.

Yere akan melas çevre felaketine neden olurken tırların tekerleklerine bulaşan melasın yola gelmesi durumunda kazalara sebebiyet oluşturuyor. Çevre sakinleri ve tır şoförleri yetkililerin çevreye zarar veren melas için adım atmasını bekliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.