Hırsızlar çobanları yaralayarak bin 200 küçükbaş hayvanı çaldı

Konya’da 2 çobanı yaralayan hırsızlar, bin 200 küçükbaş hayvanı çaldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmayla bin 170 hayvan bulunarak sahibine teslim edildi.

Haberler İHA 01.10.2024 - 17:02 Son Güncelleme : 01.10.2024 - 17:09

Olay, saat 01.00 sıralarında Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.S. isimli vatandaş saat 01.00 sıralarında kendisine ait çiftlikten kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bin 200 adet küçükbaş hayvan çalındığını belirtti. Olayın aydınlatılması amacıyla Konya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş, İstihbarat, KOM Şube Müdürlükleri, Jandarma Dedektifleri JASAT’lar ve Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmalar neticesinde, hayvanların iz takibi yapılarak 1170 adet küçükbaş hayvan, saat 11.00 sıralarında olay yerinden 10 kilometre uzakta Hortu Mahallesi arazisi içerisinde kullanılmayan bir çiftlikte bulunarak sahibine teslim edildi. Ekipler, şüpheli kişi veya kişileri yakalamak için çalışmalara devam ederken, olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.