Günlük kiralık evlere denetim

Mersin'de polis ekipleri günübirlik kiralanan evlere yönelik denetim gerçekleştirdi. Çeşitli suçlara karıştıkları gerekçesiyle aranan 25 şüpheli yakalandı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.09.2023 - 09:56

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, asayiş ve kamu düzeninin devamı, genel güvenlik ve genel sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin yakalanması ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında günlük kiralanan evlere yönelik çalışma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü personelinin il merkezinde gerçekleştirdiği uygulamaya 200 kişilik 29 ekip katıldı. Ekipler, 30 günübirlik tesis ve bu tesislere bağlı 130 evi denetledi.

Denetimlerde, çeşitli suçlara karıştıkları gerekçesiyle aranan 25 şüpheli yakalandı. Mevzuata uymadığı belirlenen 5 işletmeye de 149 bin 200 lira ceza kesildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.