Gaziantep’te uzun namlulu silahlarla tehditler savuran şüphelilere gözaltı

Gaziantep’te sokak ortasında elinde uzun namlulu silahla tehditler savuran 7 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Halkımızın huzurunu kaçanlarla, tehdit ve korkuya yol açanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

Haberler ntv.com.tr 27.09.2024 - 14:39 Son Güncelleme : 27.09.2024 - 14:59

Gaziantep’te uzun namlulu silahla çevreyi tehdit eden şüpheliler gözaltına alındı.

Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Yerlikaya, şüphelileri yakalama çalışmalarının dün akşam başladığını söyledi.

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Bakan Yerlikaya, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş, TEM, KOM ve istihbarat ekiplerinin çalışmasıyla 7 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Gözaltına alınanların B.A., S.D., Y.S., A.D., A.Ç., E.A. ve H.H.K. isimli şüpheliler olduğu öğrenildi.

“MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ SÜRECEK”

“Halkımızın huzurunu kaçanlarla, tehdit ve korkuya yol açanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz.” ifadelerini kullanan Yerlikaya, “Aziz Milletimizin huzuruna kasteden tüm suç odaklarının nefeslerini keseceğiz. Milletimize sözümüz olsun.” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.