Fenerbahçe Opet-Beşiktaş maçı yarıda kaldı

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları arasında oynanan FIBA Süper Kupa maçı, tribünlerde çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı ve yarına ertelendi.

Haberler DHA 02.10.2024 - 21:32 Son Güncelleme : 02.10.2024 - 21:52

Maçın başında, 2. dakikada Fenerbahçe 4-2 öndeyken, taraftarların sahaya meşale ve yabancı cisim atması üzerine hakemler iki takımı soyunma odasına gönderdi. Yaklaşık 30 dakikalık aranın ardından, salonun boşaltılarak maçın seyircisiz oynanacağı duyuruldu.

Güvenlik güçlerinin gözetiminde önce Beşiktaş, ardından Fenerbahçe taraftarları salonu terk etti. Kulüpler ve FIBA arasındaki görüşmeler sonucunda maçın yarın saat 16.00’da seyircisiz olarak devam etmesine karar verildi. Kararı FIBA Avrupa Başkanı Jorge Garbajosa ve iki kulüp başkanı birlikte açıkladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.