Evini zamanında alamayınca av tüfeğiyle ateş açtı

Antalya'da bir kişi, satın aldığı evi zamanında teslim etmeyen emlakçıyı tüfekle yaraladı.

Haberler Anadolu Ajansı 30.04.2019 - 16:51

Arşiv

Antalya'da 63 yaşındaki bir kişi, satın aldığı evin zamanında teslim edilmediğini iddia ederek emlakçıyı av tüfeğiyle yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Kepez ilçesi Esentepe Mahallesi'nde gayrimenkul danışmanlığı ve emlakçılık yapan H.K. (46), ofisine gelen 63 yaşındaki D.U. ile tartışmaya başladı.

Dışarı çıkan D.U, otomobilinden av tüfeğini alarak ofise döndü, av tüfeğiyle emlakçı H.K'yi ayaklarından yaraladı. Emlakçı, olay yerine gelen acil sağlık ekiplerince Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaçmaya çalışan zanlı ise çevre esnafı tarafından yakalandı. Zanlı D.U, söz konusu adrese gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

D.U. ifadesinde, H.K'ye 120 bin lira vererek satın aldığı evin kendisine belirtilen zamanda teslim edilmediğini öne sürdü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız