Eski Balıkesir Belediye Başkanı Sami Gökdeniz hayatını kaybetti (Sami Gökdeniz kimdir?)

Eski Belediye Başkanı Sami Gökdeniz hayatını kaybetti. Sami Gökdeniz, iki dönem Balıkesir Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş, aynı dönemde Türkiye Belediyeler Birliği Genel Başkanlığı da yapmıştı.

Haberler 26.10.2023 - 14:27

Balıkesir'de üst üste iki dönem belediye başkanlığı yapan Avukat Sami Gökdeniz 78 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul’da bir hastanede damar tıkanıklığı sebebiyle bir buçuk aydır tedavi gördüğü ve daha sonra Balıkesir’in Edremit ilçesine geldiği öğrenilen Sami Gökdeniz’in burada tekrardan rahatsızlandığı ve Edremit Körfez Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Eski Başkan Sami Gökdeniz, bu sabah saatlerinde kalbine yenik düşerek yaşama veda etti.

Sami Gökdeniz, 2019’da kızı Avukat Ebru Gökdeniz’i ani bir rahatsızlık sonucu kaybetmiş, hemen ardından eşi Sevim Gökdeniz yaşama veda etmişti.

Sami Gökdeniz, 2 dönem Balıkesir Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş, aynı dönemde Türkiye Belediyeler Birliği Genel Başkanlığı da yapmıştı. 1999 yılında aktif siyasetten ayrılan Gökdeniz, 78 yaşındaydı.

YÜCEL YILMAZ TAZİYE MESAJI PAYLAŞTI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz vefat haberini; "Şehrimizde üst üste iki dönem belediye başkanlığı yapan, emekleriyle Balıkesir'imize değer katan kıymetli abim Sami Gökdeniz'in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.

Merhum belediye başkanımıza Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun... Başımız sağ olsun." sözleriyle duyurdu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız