Enis Berberoğlu Meclis'te yemin etti (Baykal'a izin çıkmadı)

Bir süre önce tahliye olan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda yemin ederek göreve başladı. Tedavisi devam eden Deniz Baykal için ise doktorlardan izin çıkmadı.

Haberler DHA 01.10.2018 - 12:28 Son Güncelleme : 01.10.2018 - 16:27

TBMM 27. Dönem 2. Yasama Yılı bugün düzenlenen törenle başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitabından sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte salona gelen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, İçtüzük'te yer alan ''Ant içme töreninde bulunmayan milletvekilleri katıldıkları ilk birleşimin başında ant içerler'' hükmü gereğince yemin etti.

BAYKAL'A DOKTORLARDAN İZİN ÇIKMADI

Bu arada rahatsızlığı nedeniyle tedavisi devam eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın da yasama yılının başında yemin etmek istediği, ancak doktorlarının henüz buna izin vermediği öğrenildi.

VİDEO: MECLİS'İN YENİ SİSTEMLE İLK AÇILIŞI 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız