e-Devlet ne zaman açılacak? e-Devlet'ten planlı kesinti duyurusu

e-Devlet planlı kesinti duyurusu, e-Devlet hizmetini kullanmak isteyen vatandaşların karşısına çıkmaya başladı. Milyonlarca kişinin kullandığı e-devlet hizmetinde 14 Eylül Cumartesi günü planlı kesinti yaşanacak. Peki, e-Devlet ne zaman açılacak?

Haberler 13.09.2024 - 17:25

Türkiye'nin en çok kullanılan internet hizmetleri arasında yer alan e-Devlet'te planlı kesinti uygulanacak. e-Devlet'in mesajlar bölümünden yapılan duyuru sonrasında, vatandaşlar hizmetin yeniden ne zaman kullanıma açılacağını merak ediyor. Peki, e-Devlet ne zaman açılacak?

E-DEVLET NEDEN AÇILMIYOR?

e-Devlet'te planlı altyapı yenileme çalışması yapılacağı için 13 Eylül'ü, 14 Eylül'e bağlayan gece saat 01.00'de planlı kesinti uygulanacak.

Yapılacak çalışma nedeniyle e-Devlet 01.00-04.00 saatleri arasında hizmet veremeyecek.
E-DEVLET'TEN KESİNTİ DUYURUSU

e-Devlet'ten yapılan açıklama şu şekilde;

"Değerli Kullanıcılarımız

Sistemlerimizde Türkiye saati ile 14.09.2024 (Cumartesi) günü 01:00 - 04:00 saatleri arasında planlı altyapı yenileme çalışması yapılacağı için e-Devlet Kapısında zaman zaman kesintiler yaşanması öngörülmektedir.

Bilgilerinize sunarız."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.