Düğün konvoyundaki araç güzellik salonuna girdi

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düğün konvoyundaki otomobil, yol kenarındaki güzellik merkezi önünde oturan iki kişiye çarptı. Olayda iki kişi yaralanırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberler DHA 20.10.2024 - 15:51

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi, Şantiye Sokak’ta düğün konvoyunda yer alan M.G. idaresindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp park halindeki bir otomobile çarptı.

Araç sonra kaldırımı da aşıp yol kenarındaki güzellik merkezi önündeki bankta oturan kuzenler Rukiye Korkmaz ve Oğuzhan Korkmaz'a çarptı.

Yaralanan kuzenler, kaza yerine çağrılan sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası Gebze Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.