Dolandırıcılıktan 35 dosyası bulunan şüpheli Çatalca’da yakalandı

İstanbul’da hakkında dolandırıcılık suçundan 35 farklı suç dosyası bulunan ve 9 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan şüpheli yakalandı.

Haberler DHA 25.09.2024 - 14:04

Dolandırıcılık suçundan 35 ayrı dosyası bulunan şüpheli Çatalca’da yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya bu kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle dolandırıcılık yapan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler yaptıkları çalışmada şüpheli Hasan K.’nın, dolandırıcılıktan 21, başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanmaktan 8, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanarak dolandırıcılık yapmaktan 2, resmi belgede sahtecilikten 2, bilişim sistemlerini kullanarak hırsızlık, vergi usul kanununa muhalefetten 2 olmak üzere toplam 35 farklı dosyadan aranma kaydı olduğu belirlendi.

Hakkında 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli Çatalca’da gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.