Cumhuriyet kutlamalarında tabancası patladı, oğlunu vurdu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında havaya ateş açan Yaşar B., oğlu Furkan B.’yi tabanca ile boynundan yaraladı. Gözaltına alınan baba, serbest bırakıldı.

Haberler DHA 30.10.2023 - 11:30

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kazalara da sahne oldu.

Orhangazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde havaya ateş açan Yaşar B., iddiaya göre son mermiyi düşürmek için tabancasını yere doğrultup tetiğe bastı.

Tabancadan çıkan mermi yerden sekerek bankta oturan oğlu Furkan B.'nin boynunu sıyırdı.

Çevredekilerin özel araçla kaldırdığı Orhangazi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Furkan B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Bu arada, gözaltına alınan Yaşar B., oğlunun şikayetçi olmaması üzerine nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Yaşar B.'nin ifadesinde, Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılını kutlamak için havaya ateş ettiğini, olayın tamamen kaza sonucu meydana geldiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.