CHP'den Kılıçdaroğlu'na yönelik ifadeleri nedeniyle Tanju Özcan'a kınama

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) toplantısında, önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ifadeleri nedeniyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a oy birliğiyle kınama cezası verildi.

Haberler NTV, Anadolu Ajansı 28.08.2024 - 19:04 Son Güncelleme : 28.08.2024 - 19:06

CHP YDK, parti genel merkezinde toplandı.

Toplantıda parti içi disiplin dosyaları ele alırken, önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ifadeleri nedeniyle disipline sevk edilen Tanju Özcan'ın dosyası da görüşüldü.

Kurulda, sözlü veya yazılı savunması ele alınan Özcan'a, 11 Temmuz'da sosyal medyada Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı paylaşım nedeniyle oy birliğiyle kınama cezası verildi.

NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu geçtiğimiz ay kendisini eleştiren Tanju Özcan'a, sosyal medya üzerinden ''Gün olur ölüm vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum'' demişti.

Özcan ise “Cenazeye gelmem çünkü hoca helallik istediğinde ‘Hakkımı helal ediyorum’ diyemem” karşılığını vermişti.

Bu sözler üzerine CHP Yönetimi Özcan'ı disipline sevk etmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.