Change çetesine operasyon: 11 şüpheli adliyede

Zonguldak merkezli 24 ilde çaldıkları otomobillerin şasi numaralarını değiştirip satan çeteye yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 11 çete üyesi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Haberler DHA 24.09.2024 - 16:01

Zonguldak merkezli 24 ilde, change oto çetesine yönelik operasyon yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Bürosu ekipleri, araçları change yapan çeteye yönelik çalışma yaptı.

Bu kapsamda Zonguldak merkezli 24 ilde operasyon düzenlendi. 11 şüpheli gözaltına alınırken, şasi numarası değiştirilip satılan 26 araca el konuldu.
Bu araçlardan bazılarının 6 Şubat 2023'teki depremlerde hasar gördüğü anlaşıldı. Piyasa değeri 20 milyon TL’ye yakın olan araçların arasında, çalıntı ve gümrük kaçağı olanlar da bulunuyor.

Zonguldak'a getirip, emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.