Bolu'da ağaç katliamı: Savcılık harekete geçti

Bolu'da kaçak yollarla kesilen yaklaşık bin ağacın kamyonlarla ormandan çıkarılıp satıldığı tespit edildi. Orman Genel Müdürlüğü'nden görevlendirilen müfettişler tarafından idari, Cumhuriyet Savcılığı tarafından da adli soruşturma başlatıldı.

Haberler DHA 23.10.2024 - 09:46

Bolu'da geçtiğimiz günlerde kaçak tomruk taşıyan bir kamyonun tespit edilmesinin ardından başlatılan inceleme kapsamında, bölgede yaklaşık bin ağacın kaçak kesildiği belirlendi.

Kaçak olarak kesilen tomrukların onlarca kamyona yüklenip bölgeden çıkartıldığı ve satıldığı tespit edildi.

İki ay boyunca ormanı talan edip ağaçları satmışlar.
Olayla ilgili Orman Genel Müdürlüğü tarafından üç müfettiş görevlendirildi. Müfettişler idari, Cumhuriyet Savcılığı da adli soruşturma başlattı.

Yaklaşık bin ağacın kesildiği iddia edilirken, iki ay boyunca kaçak yollarla ağaçları keserek haksız kazanç elde eden şüphelilerin tespit edilmesi için de geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.