Beşiktaş'ta üniversite bahçesindeki inşaatta yangın

İstanbul Beşiktaş'ta özel bir üniversitenin yapımı devam eden inşaat bölümünde bulunan boş konteynerlerde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında dumandan etkilenen 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Haberler DHA 04.10.2024 - 09:18

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Çırağan Caddesi'nde bulunan Bahçeşehir Üniversitesi'nin bahçesindeki boş konteynerde saat 08.30 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı.

Yangının büyümesi üzerine etrafı yoğun duman kapladı. Diğer konteynerlerdeki işçiler bir yandan yangına müdahale ederken bir yandan da itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yangına müdahale ederek söndürdü.

Yangında dumandan etkilenen bazı işçilere ambulansta oksijen tedavisi uygulandı. 2 işçi ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.