Başkent'te yangın: 4 eski Ankara evi kül oldu

Başkent'te eski Ankara evlerinden birinde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek yakındaki 3 eve daha sıçradı. Olayda can kaybı yaşanmadı ancak Beypazarı turizminde önemli yer tutan 4 eski Ankara evi kullanılamaz hale geldi.

Haberler DHA 18.05.2024 - 09:48

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Beytepe Mahallesi'ndeki eski Ankara evlerinden birinde, saat 05.30 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, yakındaki 3 eve daha sıçradı.

Mahallelinin ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına hızla müdahale eden itfaiyeciler, alevler daha fazla yayılmadan söndürdü.

4 ESKİ ANKARA EVİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olayda can kaybı veya yaralanan olmazken, Beypazarı turizminde önemli yer tutan 4 eski Ankara evi kullanılamaz hale geldi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.