Balkondan evine girerken demir korkulukların üzerine düştü

Mersin'de anahtarını kaybeden Oktay Kuş, evine balkondan girmek için tırmanırken dengesini kaybedip bahçe duvarının demir korkuluklarının üzerine düştü. Yaralanan Kuş, karnına saplanan demirle hastaneye kaldırıldı.

Haberler DHA 27.10.2023 - 14:47

Evine girmek isterken hastanelik oldu.

Olay, Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 1610 Sokak’ta meydana geldi. Gece geç saatlerde eve gelen Oktay Kuş, anahtarını kaybedince kapıyı açamadı.

Kuş, bunun üzerine evine balkondan girmek için tırmanırken dengesini kaybedip bahçe duvarının demir korkuluklarının üzerine düştü. Karnına demir saplanan Oktay Kuş’un yardım çığlıklarına çevredekiler koştu.

İhbarı üzerine adrese sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Kuş’un karnına saplanan korkuluk demirlerini blok olarak kesti. Oktay Kuş, karnına saplı demirle Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Kuş’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız