Balcalı Hastanesi'ne "yorgun kolon" tahliyesi

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde inceleme yapıldı. Ana binadaki iki blokta kolonların "yorgun" olduğu tespit edildi. Bloklar "deprem güçlendirmesi" için boşaltılırken, hastalar kentteki ve çevre illerdeki hastanelere sevk edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 21.02.2023 - 22:38

Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinin ana binasındaki iki blok, kolonlarının depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla boşaltılıyor.

Kahramanmaraşlı merkezli 6 Şubat'taki depremler ve dün Hatay'daki depremin ardından hastane binasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri inceleme yaptı.
İnceleme sonucunda, hastanenin ana binasındaki A ve B blokların kolonlarının depreme dayanıklı hale getirilmesi kararlaştırıldı.

Bunun üzerine, buradaki hastaların kentteki ve çevre illerdeki hastanelere sevk edilmesine başlandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız