Antalya'da korkunç ölüm: 'Big Mable' yaparken denize düştü, üzerinden tekne geçti

Alanya'da Cennet Aslan isimli kadın, 'Big Mable' aktivitesi sırasında denize düştü, üzerinden başka bir tekne geçen kadın hayatını kaybetti.

Haberler İHA 11.09.2024 - 18:08

Saat 13.00 sıralarında Okurcallar Mahallesi açıklarında meydana gelen olayda iddiaya göre, 36 yaşındaki Cennet Aslan adlı kadın, su sporu yapmak için şişme botun bir sürat teknesiyle çekilmesiyle yapılan bir aktivite olan 'Big Mable'a bindi. Teknenin manevra yapması sonucu Aslan, savrularak denize düştü. O sırada farklı bir su sporuna ait parasailing teknesi Aslan'ı fark etmeyip üzerinden geçti.

Olay yerine Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları kontrollerde bot yardımıyla denizden kıyaya çıkarılan Aslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz kadının cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu'na konuldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.