Ankara metrosunda görme engellilere hırsızlık tuzağı

Ankara’da metro istasyonlarını mesken tutan bir hırsız, görme engelli vatandaşlara yardım bahanesiyle yaklaşıp cep telefonlarını çaldı. 9 farklı kişinin telefonunu çalan hırsız, polis tarafından yakalandı. İfadesinde “İlk defa çalmıyorum, inkar edecek değilim.” diyen hırsız, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Haberler İHA, Anadolu Ajansı 15.09.2024 - 09:27

Ankara’da görme engellilere yardım etme bahanesiyle yaklaşarak hırsızlık yapan kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, metro istasyonları çıkışında bekleyen ve metrodan inen görme engellilere yardım etme bahanesiyle yaklaşan bir kişinin, kollarına girdiği görme engellilerin cep telefonlarını çaldığını tespit etti.

Şüpheliye yönelik çalışma başlatan ve 5 ayrı metroda tedbir alan ekipler, şüpheli Lokman U'yu yakaladı. 9 farklı kişinin cep telefonunu çaldığı belirlenen Lokman U, çalıntı telefonları sattığı telefoncuda gözaltına alındı.

"İLK DEFA ÇALMIYORUM"

Lokman U'nun hırsızlıktan 32 ayrı suç kaydı olduğu ve suçlamaları kabul ettiği öğrenildi. Emniyetteki sorgusunda, “İlk defa çalmıyorum, inkar edecek değilim. Telefon numaramı kaydetme bahanesiyle çaldım, pişmanım.” dediği öğrenilen Lokman U, işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalıntı telefonlar, ekiplerce sahiplerine teslim edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.