AK Parti'li Turan'dan Kerem Kınık'a "üslup" tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya üzerinden sanatçı Şahan Gökbakar ile bir süredir tartışma sürdüren Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'a tepki gösterdi. Turan "Sadece işinize odaklansanız artık." ifadesini kullandı.

Haberler NTV Haber 02.04.2023 - 14:41

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, çadır satışıyla gündeme gelen Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ı eleştirdi.

Turan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Kınık'ın Gökbakar'a yönelik mesajını alıntıladı.

Kınık'ın üslubunu eleştiren Turan, "Bu nasıl bir üslup, yok mu sizin avukatınız-basın danışmanınız, açıklama yapılacaksa onlar yapsın" dedi.

Mesajında "Göreviniz Recep İvedik tiplemesi ile bu seviyede bir polemik midir?" sorusunu yönelten Turan, "Sadece işinize odaklansanız artık."ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Şahan Gökbakar ve Kerem Kınık arasında Kızılay çadırlarının, Ahbap Derneği'ne satılmasının ardından sosyal medya üzerinden polemik başlamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.