AK Parti'den Filistin konferansı

AK Parti 15 Ekim'de Filistin'in geleceği konulu bir konferans düzenlemeye hazırlanıyor. Genel merkezdeki konferansa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Konferansa ABD, İngiltere ve Güney Afrika'dan da katılım olması bekleniyor.

Haberler NTV Haber 11.10.2024 - 14:39

Haber: Öykü Tüccar

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında bir yıl geride kaldı.

Filistin'in geleceği Ankara'da masaya yatırılacak. AK Parti 15 Ekim'de "Filistin'in Geleceği Konferansı"na ev sahipliği yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı konferans 3 oturum halinde düzenlenecek. Birinci oturumu eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, ikinci oturumu eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, üçüncü oturumu ise TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Cüneyt Yüksel yönetecek.

FİLİSTİN'İN GELECEĞİ KONUŞULACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, oturumlarda Filistin'in geleceğinde siyasetin, parlamentonun ve uluslararası hukukun rolünün ele alınacağını belirtti.

Oturumlara, akademisyenler, STK temsilcileri ve yabancı konuklar da katılacak.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki konferansa aralarında Filistin, ABD, İngiltere, Portekiz, Slovenya ve Güney Afrika'nın da olduğu farklı ülkelerden katılımcılar da bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.