Ağıla giren kurtlar 50 küçükbaş hayvanı öldürdü

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde ağıla giren kurtlar, küçükbaş hayvanlara saldırdı. Kurtların saldırısında 50 küçükbaş hayvan öldü.

Haberler DHA 22.09.2023 - 17:03

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde ağıla giren kurtların saldırısına uğrayan 50 küçükbaş öldü.

Olay, dün gece saatlerinde ilçeye bağlı Kaynarpınar köyünde meydana geldi. Nurettin Tektaş’a ait ağıla giren kurtlar, 50 küçükbaş hayvanı öldürdü.

Sabah saatlerinde yem vermek için ağıla giden Tektaş, hayvanlarının öldürüldüğünü görerek durumu Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ile Kaymakamlığa bildirdi. 

Besici Tektaş’ın mağduriyetinin giderilmesini isteyen köy muhtarı Özbek Abaylı, “Gece saat 03.00 ile 04.00 sıralarında kurtların ağıla dalması sonucu 50 tane hayvanı telef olmuştur. Yetkili kurum ve Kaymakamlığa müracaatlarımızı yaptık. Az da olsa bu vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız