Adana’da zihinsel engelli kız çocuğuna cinsel istismar: Bir bekçi tutuklandı

Adana’da yüzde 25 zihinsel engelli olan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan bekçiler, iki yıl sonra ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, bekçilerden Mehmet Can D.’nin tutuklanmasına karar verdi.

Haberler İHA 25.10.2024 - 10:12

Adana’da 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan üç bekçiden birinin tutuklanmasına karar verildi.

Olay iki sene önce Ceyhan ilçesinde yaşandı.

Yüzde 25 zihinsel engelli olan 14 yaşındaki kız çocuğu C.İ.’nin, bekçiler tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı iddia edildi.
Üç bekçinin yargılandığı dosyanın iddianamesi, geçen temmuz ayında kabul edildi.

Davaya ilişkin ilk duruşma dün görüldü.

Tanıklar, sanık bekçinin istismarına yönelik şikayetleri, vatandaşlardan duyduklarını anlattı.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, Mehmet Can D. isimli bekçinin tutuklanmasına karar verdi.

Dava sonrası açıklamalarda bulunan avukat Merve Şahin, “Dosya delil bakımından Mehmet Can D.’yi işaret ediyordu. Mahkeme tutuklamaya gerekçe olarak kaçma ihtimalini göz önünde bulundurdu.” dedi.

Davanın karar duruşması Aralık ayında görülecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.