5 ilde FETÖ operasyonu: 27 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye 5 ilde eş zamanlı “Kışkaç-5” operasyonu düzenlendiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonda, 27 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Haberler ntv.com.tr 23.01.2024 - 17:04

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendiğini açıkladı.

FETÖ soruşturmalarında alınan ifadelerde adı örgüt üyesi ve yöneticisi olarak geçenlere yönelik İzmir, Aydın ve Bursa’daki baskınlarda 20 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara ve Denizli’de ise haklarında arama kararı bulunan FETÖ mensuplarının, gözaltına alınmamak veya tutuklanmamak için saklandıkları evlere baksınlar yapıldı. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

“Kıskaç-5” adı verilen operasyona ilişkin ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yerlikaya, çok sayıda dijital materyale de el konulduğu bilgisini verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız