2024 merkezi sistem ısıtma açılma tarihi: Merkezi sistem kalorifer ne zaman yanar?

Sonbaharın gelmesi ve havaların serinlemesi ile vatandaşların ısınma ihtiyacı doğdu. Merkezi sistem kalorifer, henüz doğalgaz sistemi bulunmayan apartmanlarda kullanılmaya devam ediyor. Apartman sakinlerinin kömür ya da fuel oil satın alması ile çalışan merkezi sistem kalorifer, belirlenen tarihler itibariyle uzman kişiler aracılığıyla günün belirli saatlerinde aktif edilmekte. Peki, merkezi sistem kalorifer ne zaman yanar?

Haberler ntv.com.tr 19.10.2024 - 17:23

Merkezi sistem kalorifer, illere göre farklı tarihlerde yanmaktadır. Bazı illerde merkezi sistem kalorifer yanma tarihleri, valilik tarafından ilan edilmektedir. Sonbaharın gelmesi ve havaların soğuması ile bu konuda vatandaşların da araştırmaları başladı. İşte, 2024 merkezi sistem kalorifer yanma tarihi...

MERKEZİ SİSTEM KALORİFERLER NE ZAMAN YANMAYA BAŞLAR?

Yönetmeliğe göre, merkezi sistemin açılış tarihi 15 Kasım, kapanış tarihi ise 15 Nisan olarak belirlenmiştir.

Öte yandan her ilin Valiliği kendi karar vermektedir.

Vatandaşların kendi ikamet ettikleri şehirlerin Valiliklerinin resmi açıklamalarını takip etmesi gerekiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.