16 yaşındaki Burak motosiklet kazası kurbanı

Ordu'da yol kenarındaki yön tabelasına çarpan motosikletin sürücüsü 16 yaşındaki Burak Yılmaz hayatını kaybetti.

Haberler DHA 30.09.2024 - 16:29

Ordu'daki motosiklet kazasında bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Ünye Devlet Sahil Yolu'nun Gölevi Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Samsun yönüne giden Burak Yılmaz (16), yönetimindeki 28 ACR 908 plakalı motosikletin kontrolünü kaybetti.

Yoldan çıkan motosiklet, yön tabelasına çarptı. Kazada, sürücü Burak Yılmaz ve arkasında oturan arkadaşı Muhammet K. (16) çarpmanın etkisiyle savruldu.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, sürücü Burak Yılmaz’ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yılmaz’ın cansız bedeni, Ünye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yaralanan Muhammet K. ise yapılan müdahalenin ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Muhammet K.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.