X/Twitter, aktif olmayan kullanıcı adlarını 50 bin dolara satıyor

X yani eski adıyla Twitter'ın platform üzerinde aktif olarak kullanılmayan kullanıcı adlarını satmak için bir pazar yeri oluşturma hazırlığında olduğu belirtildi. HandleTeam olarak bilinen iç grup, aktif olmayan kullanıcı adlarını satışa sunmayı planlıyor. Şu anki satışlar, e-posta yoluyla potansiyel alıcılara sabit ücret talep edilerek yapılıyor.

Haberler 04.06.2024 - 09:54

Elon Musk'ın X şirketi, atıl durumdaki Twitter hesaplarını 50.000 dolar karşılığında satmaya başladı.

KULLANICI ADLARININ SATILACAĞI BİR PAZAR YERİ KURULACAK

Forbes'un haberine göre, şirketin web sitesi hala "şu anda aktif olmayan kullanıcı adlarını yayınlayamayacağını" belirtse de, HandleTeam olarak bilinen bir iç grubun kullanılmayan kullanıcı adları için bir pazar yeri üzerinde çalışmaya başladığı bildirildi.

Mevcut satışlar ise sabit ücret talep eden potansiyel alıcılara e-posta yoluyla yapılan talepler yoluyla gerçekleşti.

GÜNLÜK 237 MİLYON AKTİF KULLANICI 

DemandSage, 2023 yılı itibariyle platformda yalnızca 1,3 milyar Twitter hesabı olduğunu ve bunların yalnızca 237,8 milyonunun günlük olarak aktif olduğunu belirtiyor.

Şirketin idare politikası şu anda kullanıcıları hesaplarını aktif tutmak için en az 30 günde bir giriş yapmaya teşvik ediyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız