Instagram'dan Reels akışına düzenleme: Takip edilenler seçeneği geldi

Instagram, Reels videolar akışına "takip edilenler" seçeneği getirdi. Böylelikle Reels kısmında keşfet yerine takip ettiği hesapların videolarını görmek isteyenler bu işlevi kullanabilecek.

Haberler ntv.com.tr 14.09.2023 - 14:28

Instagram, Reels sekmesine yalnızca uygulamada takip ettiğiniz hesapların Reelslarını görmenizi sağlayan yeni bir "Takip Edilenler" akışı ekledi.

Instagram şimdiye kadar yalnızca takip ettiğiniz hesaplardan gelen gönderilerin yanı sıra önerilen kliplerin bir kombinasyonunu gösteren tek bir Reels akışı sunuyordu.

Ancak artık TikTok'un "Sizin İçin" ve "Takip Edilenler" akışları gibi, yalnızca seçtiğiniz hesaplardan en son videoları görmeyi seçebilirsiniz.

Ekranın sol üst köşesindeki "Reels" başlığına dokunarak ve ardından açılır menüden "Takip" seçeneğini seçerek Reels sekmenizi "Takip edilenler" olarak değiştirebilirsiniz. Ekranın sol üst köşesindeki geri okuna dokunarak ana Reels akışına kolayca geri dönebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız