Yok artık Tottenham: 9-1

İngiltere Premier Lig son yılların en gollü maçlarından birine sahne oldu. Tottenham Hotspur Wigan’ı tarihi bir farkla, tam 9-1’lik skorla yendi.

Haberler Ntvspor 22.11.2009 - 19:11

İngiltere Premier Lig tarihinin en ilginç maçlarından biri Tottenham-Wigan maçı arasında oynandı. İlk yarısı 1-0 biten maç 9-1 Tottenham Hotspur’un üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ilk yarısı Crouch’un golüyle 1-0 sona ererken ikinci yarıda tam bir Tottenham fırtınası  yaşandı.

Defoe’nun üstüste attığı 3 golle skoru 4-1 getiren Tottenham’ın 5.golü Lennon’dan geldi. Sahneye tekrar çıkan Defoe üstüste 2 gol daka kaydederek skoru 87.dakikada 7-1’e getirdi. Tottenham’ın son 2 golünü ise Bentley ve Kranjcar kaydetti.

Maçın kahramanı 5 gol atan Jermain Defoe olurken, Tottenham bu skorla tarihinin en farklı galibiyetini almış oldu.

Premier Lig tarihinin en farklı skoru ise 1995'te Manchester United Ipswich Town maçına ait. O maçta Manchester Ipswich'i 9-0'lık skorla yenerken, Andy Cole de 5 gole imzasını atmıştı. Tottenhamlı Jermain Defoe de, Wigan'a attığı 5 golle bu rekoru egale etti.

Tarihinin en farklı skorlarından birini alan Tottenham Hotspur bu skorla 25 puana yükselirken Wigan 14 puanda kaldı.



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız