Gençlerbirliği geri döndü!

Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği, sahasında geriye düştüğü ve 10 kişi tamamladığı maçta Atiker Konyaspor'u 2-1 yendi.

Haberler Ntvspor 26.01.2018 - 22:36

Başkent ekibinin gollerini 46'da Stephane Sessegnon ve 66'da Alper Uludağ kaydetti. Gençlerbirliği'nin yeni transferi Sessegnon, Süper Lig'de çıktığı ilk karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Atiker Konyaspor'un tek sayısı 39'da penaltıdan Nejc Skubic'ten geldi.

Gençlerbirliği'nde Petar Skuletic, 52'de direkt kırmızı kart gördü.

Ligin ikinci yarısındaki 2 maçını da kazanan teknik direktör Ümit Özat yönetimindeki Gençlerbirliği, puanını 20'ye yükseltti.

Mehmet Özdilek'in çalıştırdığı Atiker Konyaspor ise 16 puanda kaldı.

Gençlerbirliği: 2 - Atiker Konyaspor: 1

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Samet Çiçek

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz, Uğur Çiftçi, Palitsevich, Scekic, Diallo (Dk. 46 Khalili), Alper Uludağ, Aydın Karabulut (Dk. 46 Deniz Yılmaz), Jailton (Dk. 65 Claro), Sessegnon, Skuletic

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Moke (Dk. 79 Hadziahmetovic), Filipovic, Ferhat Öztorun, Ali Çamdalı, Mehdi, Orkan Çınar (Dk. 71 Fofana), Milosevic, Vedat Bora (Dk. 55 Jonsson), Yatabare

Goller: Dk. 39 Penaltıdan Skubic (Atiker Konyaspor), Dk. 46 Sessegnon, Dk. 66 Alper Uludağ, (Gençlerbirliği)

Kırmızı Kart: Dk. 51 Petar Skuletic (Gençlerbirliği)

Sarı Kartlar: Dk. 34 Ferhat Öztorun, Dk. 65 Skubic, Dk. 90 Jonsson (Konyaspor), Dk. 57 Jailton, Dk. 61 Scekic, Dk. 87 Alper Uludağ (Gençlerbirliği)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.