Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi Ne Demek? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi ne demek? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi kelimesi nasıl yazılır? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi Ne Demek?

Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi Ne Demek? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Birinin Zihni Çelinip İşini Göremeyecek Duruma Getirildiği Anlatılırken Söylenen Bir Söz

Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi Kelimesi Nasıl Yazılır? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi

Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi ne demek? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi kelimesi nasıl yazılır? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi kökeni nedir? Zurnacının Karşısında Limon Yemek Gibi kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır