Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın Ne Demek? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın ne demek? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın kelimesi nasıl yazılır? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın Ne Demek?

Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın Ne Demek? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Bir Dostun Verdiği Armağan Küçük Ve Değersiz Olsa Bile Verilen Kişinin Hatırlandığını Göstermesi Bakımından Çok Değerlidir` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın Kelimesi Nasıl Yazılır? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın

Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın ne demek? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın kelimesi nasıl yazılır? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın kökeni nedir? Yâr Beni Ansın Bir Koz İle, O Da Çürük Çıksın kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır