Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) Ne Demek? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) ne demek? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) kelimesi nasıl yazılır? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) Ne Demek?

Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) Ne Demek? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Çok Şaşılacak Şey` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) Kelimesi Nasıl Yazılır? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!)

Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) ne demek? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) kelimesi nasıl yazılır? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) kökeni nedir? Vay Anam! (Veya Anasını! Veya Canına!) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır