Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı Ne Demek? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı ne demek? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı kelimesi nasıl yazılır? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı Ne Demek?

Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı Ne Demek? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Kadının Saçlı Olanı, Tarlanın Taşlı Olanı Halk Arasında Daha Yeğ Tutulur` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı Kelimesi Nasıl Yazılır? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı

Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı ne demek? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı kelimesi nasıl yazılır? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı kökeni nedir? Tarlanın Taşlısı, Karının (Veya Kadının) Saçlısı kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır