Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) Ne Demek? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) ne demek? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) kelimesi nasıl yazılır? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) Ne Demek?

Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) Ne Demek? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Kan Basıncı Aniden Yükselmek

Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) Kelimesi Nasıl Yazılır? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek)

Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) ne demek? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) kelimesi nasıl yazılır? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) kökeni nedir? Tansiyonu Çıkmak (Veya Fırlamak Veya Yükselmek) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır