Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) Ne Demek? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) ne demek? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) kelimesi nasıl yazılır? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) Ne Demek?

Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) Ne Demek? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Futbolda Topla Oynayan Oyuncunun Hareketini Engellemek İçin Doğrudan Doğruya Tabanla Müdahale Etmek

Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak)

Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) ne demek? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) kelimesi nasıl yazılır? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) kökeni nedir? Taban Çıkmak (Veya Girmek Veya Koymak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır