Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) Ne Demek? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) ne demek? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) kelimesi nasıl yazılır? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) Ne Demek?

Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) Ne Demek? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Yüzüne Memnun Olmadığını Belirten Bir Anlam Vermek

Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak)

Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) ne demek? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) kelimesi nasıl yazılır? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) kökeni nedir? Suratını Ekşitmek (Veya Buruşturmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır