Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş Ne Demek? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş ne demek? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş kelimesi nasıl yazılır? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş Ne Demek?

Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş Ne Demek? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Bir Erkeğin Karıları Birbirleriyle Anlaşabilirler Ancak Kardeşlerin Karıları Geçinemezler` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş Kelimesi Nasıl Yazılır? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş

Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş ne demek? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş kelimesi nasıl yazılır? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş kökeni nedir? Ortak (Veya Kuma) Gemisi Yürümüş, Elti Gemisi Yürümemiş kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır