Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) Ne Demek? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) ne demek? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) kelimesi nasıl yazılır? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) Ne Demek?

Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) Ne Demek? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Güç Soluk Alacak Duruma Gelmek Veya Soluğu Büsbütün Durmak
Bunalmak, Sıkılmak
Hayran Kalmak, Etkilenmek

Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak)

Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) ne demek? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) kelimesi nasıl yazılır? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) kökeni nedir? Nefesi Kesilmek (Veya Daralmak Veya Tutulmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır