Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak Ne Demek? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak ne demek? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak kelimesi nasıl yazılır? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak Ne Demek?

Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak Ne Demek? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Savunduğu Şeyden Vazgeçmek
Yarışmadan Çekilmek

Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak Kelimesi Nasıl Yazılır? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak

Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak ne demek? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak kelimesi nasıl yazılır? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak kökeni nedir? Meydanı (Birine Veya Bir Şeye) Bırakmak kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır